Lastenyksikkö Villa Kotinurmi

Villa Kotinurmi on kuusipaikkainen vammaisten lasten yksikkö Jyväskylän Palokassa.

Tarjoamme tilapäistä hoitoa ympärivuorokautisesti turvallisessa ja kodikkaassa ympäristössä. Meillä lapsi voi viipyä päivästä muutamien viikkojen jaksoihin.

Alun perin yksikkö sijaitsi Laukaassa Uudet Tuulet Kuntoutuksen yhteydessä ja syyskuussa 2019 toiminta siirrettiin Jyväskylään.

Teemme yhteistyötä usean kunnan kanssa. Jos olet kiinnostunut saamaan lapsellesi tilapäishoitoa Villa Kotinurmessa, otathan yhteyttä omaan sosiaalityöntekijääsi.

Arki Kotinurmessa

Pyrimme järjestämään arjen niin, että paikalla olisi aina mahdollisimman paljon saman ikäisiä lapsia. Ulkoilemme, leikimme, laulamme, askartelemme, leivomme ja nautimme yhdessäolosta.

Perinteinen kotiruoka valmistetaan meillä tuoreista raaka-aineista.

Henkilökunta

Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitaja, sosionomi ja lastenohjaaja. Meistä jokaisella on kokemusta vammaisten lasten hoidosta ja työtä tehdään lasten parissa suurella sydämellä välittäen ja turvaten lapsen arjen. Haluamme, että vanhemmat voivat jättää lapsensa meille hyvillä mielin keskittyen omaan ansaittuun hengähdystaukoonsa. Kuuntelemme mielellämme toiveita ja otamme kehitysideoita vastaan perheiltä.