Omaishoitaja tarvitsee lepoa

Tärkeä hengähtäminen voi olla rauhassa tehtävä kauppareissu, harrastushetki tai vaikkapa ystävän kanssa suunniteltu lomamatka.

Olemme luotettava, turvallinen ja monipuolinen paikka jättää läheinen meille omaishoitajan loman ajaksi. Huomioimme toiminnan arjessa omaisen ja hänen läheisen kotona elettävää arkea ja päivärytmiä. Tarjoamme sijaispalvelua myös iltaisin ja viikonloppuisin. Meillä on lapsiomaishoidettaville seitsämän(7) paikkaa.

Toimimme myös palvelusetelituottajana:

Tarjoamme omaishoitajien sijaispalvelua Keski-Suomen alueen kaikenikäisille omaishoidettaville. Tutustumistarjouksena vuoden 2018 aikana tehtyihin varauksiin ensimmäinen vuorokausi ilman omavastuumaksua. (eli asiakkaalle veloituksetta)

Paikkakyselyt/-varaukset numerosta 0505017071 tai info@utkuntoutus.fi

  • ympärivuorokautista lyhytaikaista palveluasumista ja lyhytaikaishoitoa palvelukodissa tarvitseville Jyväskylän kaupungin osoittamille asiakkaille. Lisätietoa https://www.klemmari.info/
  • omaishoitajan vapaan järjestäminen sekä vanhusten lyhytaikainen palveluasuminen, enintään 2 viikkoa kuukaudessa Laukaan kunnan osoittamille asiakkaille. Lisätietoa https://www.laukaa.fi/palvelut/palveluseteli

Olette lämpimästi tervetulleita tutustumaan omaistenne kanssa tiloihimme ja vastamme mielellämme kysymyksiinne.

Olkaa rohkeasti yhteydessä puh. 0505017071 tai info@utkuntoutus.fi